Online woordenspel Word Chat vandaag gratis

Word Chat is een woorden-legspel voor de iPhone en iPod touch waarin je in 100 seconden zoveel mogelijk waardevolle woorden moet leggen tegen een online tegenstander. Het is sneller dan Wordfeud en Scrabble.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Word Chat iPhone Wordfeud-achtig spel gratisIn het kielzog van het populaire online Scrabble-spelletje Wordfeud, is het net gelanceerde online woordenspel Word Chat vandaag gratis te downloaden. Dat gebeurt in het kader van de FreeAppADay-actie. Word Chat combineert online videochat met een spelletje waarin je in 100 seconden zoveel mogelijk Engelstalige woorden moet maken voor punten. Als je geen iPhone met front-facing camera hebt, vervalt de chatfunctie.

Net als Scrabble en Wordfeud, leveren minder bruikbare letters meer punten op. Zo moet je in de 100 seconden die je online hebt, zoveel mogelijk punten vergaren. Het aardige is daarbij dat je beloond wordt voor langere woorden. Voor elk woord van 5 letters krijg je een dubbele waarde, een woord van 6 letters wordt berekend met een factor x3 en een 7-letterige klapper krijgt een x4. Als je letters hebt gebruikt, verschijnen er nieuwe op je plankje. Daarmee kan je weer een nieuw woord vormen.

Een tegenstander zoeken in Word Chat gaat via Apple’s eigen Game Center. Hij zoekt automatisch naar een willekeurige tegenstander, tenzij je zelf een vriend uitnodigt.

Voor de offline-speler heeft Word Chat meer te bieden dan Wordfeud. Naast de online Face A Friend modus, is er ook een stand waarin je zoveel mogelijk punten moet behalen met 200 letters die je krijgt. Bij de Countdown-stand is de online multiplayer offline gehaald: zo veel mogelijk punten scoren in 100 seconden.

Downloaden: Word Chat (vandaag gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2011, 13:00
Categorie Games
Onderwerpen multiplayer, scrabble, videochat, woordspel, wordfeud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.