OmmWriter voor iPad: schrijven en tegelijk relaxen

OmmWriter is nu ook op de iPad te gebruiken. Met OmmWriter luister je naar rustgevende muziek terwijl je ondertussen gestimuleerd wordt in je creativiteit. Schrijven zonder afleiding.

ommwriter ipadOmmWriter voor iPad is een nieuwe tekstverwerker, waarmee je relaxed een stuk tekst kunt schrijven. Er zijn al heel wat iPad-tekstverwerkers die minimalistisch zijn ingedeeld, zoals iA Writer. Maar OmmWriter pakt de zaken toch anders aan, met visuele effecten en een rustgevende audiotrack die ervoor zorgen dat je concentratie optimaal is.

Dankzij dynamische chromatherapie-techieken ga je je helemaal zen voelen en komt je creativiteit los. Het geheim van OmmWriter is volgens de makers de eenvoud en het gebruiksvriendelijke toetsenbord. De app is bedoeld voor bloggers, journalisten, copywriters, studenten, dichters en anderen die veel moeten schrijven en zich willen concentreren op de tekst zelf.

ommwriter

OmmWriter was al beschikbaar op de Mac en Windows-pc ($4,99). Bij de overstap naar de iPad zijn wat aanpassingen gedaan voor het touchscreen, maar wat is gebleven zijn de slimmigheidjes die ervoor zorgen dat je je hoofd erbij houdt. Er zitten 4 verschillende lettertypes en lettergroottes in. Er zijn 7 audiotracks die je concentratie verhogen en 3 verschillende toetsenbordindelingen.

Downloaden: OmmWriter (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2011, 12:47
Categorie Productiviteit
Onderwerpen aurora, feint, game, ipad, schrijven, tekstverwerker, writer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.