Newsy krijgt update: push notificaties en sneller laden

Newsy heeft een update gekregen. Het is makkelijker geworden om nieuwsitems met één tap te delen op Facebook. Ook is de app sneller geworden en is de interface verbeterd.

newsy ipadNewsy is een app voor nieuwsfreaks. Je kunt met deze app meerdere nieuwsbronnen over hetzelfde onderwerp raadplegen. Newsy is dan ook vooral bedoeld voor mensen die echt diep in een onderwerp willen duiken en niet zozeer voor mensen die ‘gewoon’ een beetje willen weten wat er in de wereld speelt. Newsy analyseert het nieuws door standpunten uit meerdere bronnen te combineren. Versie 3.0 van de iPad-applicatie is nu verschenen. De app laadt sneller en bevat diverse handigheden.

Denk daarbij aan het delen van nieuwsitems op Facebook met één tap. Ook kun je afspeellijsten maken en video’s lokaal downloaden. Er zit een nieuwe nieuwsticker in en voor het eerst sinds de lancering in april 2010 hebben de ontwikkelaars push notificaties toegevoegd aan de app.

Newsy 3.0 heeft volledige ondersteuning voor achtergrondprocessen gekregen. Je kunt doorgaan met het downloaden van video’s terwijl je ondertussen een andere app hebt geopend. Ook kan de app je favoriete view en volgorde van afspeellijsten herinneren. Wat het uiterlijk betreft heeft Newsy “elke pixel” een update gegeven, met nieuwe animaties, vingerbewegingen en kleurenschema’s.

Je hebt iOS 4.3 nodig om deze app te kunnen gebruiken. Het bedrijf achter Newsy haalde eerder $2 miljoen op en heeft nu nogmaals $1,5 miljoen investeringsgeld gekregen om de dienst verder uit te breiden.

Newsy (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2011, 11:58
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.