OHRA-app laat je nu je zorgrekeningen indienen op iPhone

Met de OHRA-app op iPhone kan je naast autoschade melden nu ook een rekening van de zorgverlener fotograferen en opsturen.

OHRA iPhone-app menu draaienTandartsafspraak gehad? Naar de dokter geweest? Vanaf nu is het mogelijk om de rekening van de zorgverlener direct door te sturen naar OHRA vanuit de iPhone-app. Volgens de verzekeraar kan het niet makkelijker. “Rekening. Foto. Geld terug” is hoe OHRA de nieuwe functie speciaal voor zorgverzekeringen presenteert. Je maakt een foto van de rekening met de iPhone-camera en kan die in de app opsturen. Een rekening kan meerdere gescande pagina’s omvatten, zodat je meteen alle documentatie naar de zorgverzekeraar kan versturen vanuit de app. Daarnaast geef je aan aan wie het geld moet worden uitgekeerd.

Of elke ingestuurde rekening echt zo makkelijk wordt uitbetaald, hangt natuurlijk af van de voorwaarden van de zorgverzekering die je bij OHRA hebt. Voorheen bood de OHRA-applicatie vooral algemene informatie, zoals bijvoorbeeld noodnummers en nummers van ambassades in het buitenland. Ook was de applicatie al bruikbaar met een autoverzekering van OHRA. In de iPhone-app kon je bijvoorbeeld al autoschade melden.

Downloaden: OHRA (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2013, 11:21
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen rekening, verzekering, zorgverzekering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.