Officiële iPhone-gids voor Olympische Winterspelen Vancouver 2010 verschenen

In de App Store is de officiële mobiele gids voor de Olympische Winterspelen Vancouver 2010 verschenen. De gids is gratis en bevat informatie over alle 2.000 sportactiviteiten, wedstrijden en culturele evenementen.

olympische spelen icoonDe organisatie van de Olympische Winterspelen in Vancouver 2010 heeft dankzij sponsor Bell een mobiele gids laten maken voor dit evenement. Meer dan 2.000 sportactiviteiten en culturele evenementen vinden plaats tussen 12 en 28 februari, dus een gids is geen overbodige luxe. Tijdens de Spelen zullen de speelschema’s en uitslagen worden bijgewerkt. Het schema wordt daarbij aangepast aan jouw tijdzone en het werkt zelfs zonder dataverbinding. Natuurlijk wil je niet alle sporten zien, maar ook daarvoor heeft de 2010Guide een oplossing gevonden.

Je kunt namelijk een agenda samenstellen waarin alleen jouw favorieten voorkomen. Voor elke sport zie je realtime uitslagen, nieuwskoppen, foto’s en Twitter-gebabbel.

Ga je zelf naar de Spelen, dan kun je met de GPS-functie van de iPhone kijken welke evenementen in de buurt plaatsvinden. Kaarten van meer dan 80 locaties zijn voorhanden, met informatie hoe je er komt. Zeer compleet dus – en nog gratis ook. Er zit ook een easter egg in, die vrij gemakkelijk te vinden is: schud de iPhone en je ziet een video met één van de officiële mascottes.

Eerder schreven we al over Historic Olympic Medal Table (statistieken over de Olympische Winterspelen) en het feit dat de Olympische Winterspelen dankzij de NOS ook als streaming video op de iPhone beschikbaar komen.

Downloaden: 2010Guide – Vancouver 2010 Olympic Winter Games (gratis)

olympische spelen
Tipgever: Ron

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2010, 16:09
Categorie Sport
Onderwerpen olympische spelen, sport, vancouver

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.