Hangman RSS: galgje op de iPhone met Nederlands nieuws

Hangman RSS heeft Nederlandse nieuwsfeeds toegevoegd: je moet nieuwskoppen raden uit kranten als NRC Handelsblad, Algemeen Dagblad, De Telegraaf, De Volkskrant en Trouw
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hangman galgjeEen tijdje geleden schreven we over Guess The News, een puzzelspel waarbij je nieuwskoppen moet raden. Ik speel de game nog regelmatig en voor kosmopolitisch ingestelde iPhone-bezitters hoeft het ook geen probleem te zijn dat de nieuwskoppen niet in het Nederlands zijn. Toch zijn er ook mensen die liever dicht bij huis blijven en liever spelletjes in het Nederlands spelen. Voor die mensen heeft ontwikkelaar Finger Arts nu iets nieuws: Hangman RSS in het Nederlands. Deze bevat nieuwsfeeds van alle grote kranten: NRC Handelsblad, Algemeen Dagblad, De Telegraaf, De Volkskrant en Trouw. Het idee lijkt op Guess The News, maar de uitwerking van het spel is zoals galgje: bij elke foute letter krijg je minpunten, totdat je ‘hangt’.

Ontwikkelaar Finger Arts heeft ook voor integratie met OpenFeint gezorgd.

Downloaden: Hangman RSS (€0,79) (de prijs is 2 uur geleden omhoog gegaan naar €1,59, zie ook mijn reactie hieronder)

Hangman RSS bevat nieuws uit nog meer Europese landen: Duitsland, Spanje, Frankrijk, Ierland, Italië en Zweden staan ook in de lijst.

hangman rss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2010, 21:07
Categorie Games
Onderwerpen galgje, hangman, kranten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.