Officiële app Lowlands 2013 voor iOS in App Store beschikbaar

De officiële iPhone-app voor Lowlands 2013 is nu in de App Store beschikbaar. In de app vind je het blokkenschema en welke vrienden gaan.

Lowlands 2013Mojo Concerts heeft de officiële iPhone-applicatie voor Lowlands 2013 uitgebracht. Hierin vind je het programma voor het muziekfestival, een overzicht van alle artiesten die optreden, een kaart en een algemene nieuwsfeed rond alle concerten. Bij ieder concert kun je aangeven of je hem wil bezoeken, waardoor je 15 minuten voor de start een pushnotificatie ontvangt. Koppel Facebook aan de app en je weet wie van je app-gebruikende vrienden allemaal bij hetzelfde concert aanwezig zullen zijn.

Door op Lowlands.nl je Facebook-account ook daar te koppelen, worden alle favorieten die je eerder op de site aanvinkt gesynchroniseerd met de app. Het programma onder de optie Blokkenschema zit net als een televisiegids in elkaar, waarbij je naar links of rechts moet swipen om concerten later op de dag te vinden. Dat de app uitgerekend vandaag verschijnt is geen toeval: het blokkenschema werd vanmiddag pas gepresenteerd.

De nieuwe app is eigenlijk een update voor de Lowlands 2012-app. Je hebt hoe dan ook nog wel even om hem te installeren: Lowlands gaat op 16 augustus van start.

Downloaden: Lowlands 2013 (gratis, iPhone, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2013, 22:38
Categorie Lifestyle
Onderwerpen festival, lowlands

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.