NS Reisplanner Xtra: traject plannen zonder iets in te voeren

NS Reisplanner Xtra voor iPhone en iPad berekent je traject nu op basis van je huidige locatie. Je voert niks in om een reis te plannen.

NS Reisplanner Xtra iPhone iPadNS Reisplanner Xtra gaat het de onafhankelijke applicatie SnelTrein lastig maken. De officiële iPhone-app van de Nederlandse Spoorwegen biedt in de laatste update een interessante nieuwe functie op de Mijn Reizen-pagina: je kan als vertrekpunt nu standaard een ‘station in de buurt’ kiezen. Zo zie je hoe je vanaf je huidige locatie het snelst naar je bestemming kan zonder zelf iets in te hoeven voeren. Precies de truc die SnelTrein exclusief maakte.

De functie is verder gelijk aan de overige trajecten in Mijn Reizen, wat betekent dat je dat meteen de eerstvolgende mogelijkheid ziet om op je bestemming aan te komen. Ook kan je vegen naar de volgende vertrektijden.

NS Reisplanner Xtra route op basis van stationDe Reisplanner scrollt nu automatisch naar de meest logische trein om te nemen. In hetzelfde overzicht worden storingen en werkzaamheden van treinen ook meteen getoond. Andere nieuwe functies in NS Reisplanner Xtra zijn kleiner van aard. De iPad kan nu in alle kanten kantelen (dus ook op zijn kop) en de servicepagina’s op de iPad zijn wat breder gemaakt. De crash bij het plannen via een tussenstation is verholpen en buitenlandse stations moeten nu goed worden weergegeven.

Lees ook onze uitgebreide artikel over NS Reisplanner Xtra 3.0.

Downloaden: NS Reisplanner Xtra (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2014, 10:18
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen ns reisplanner, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.