Voetbalstanden voorspellen in Predict-A-Ball nu ook tegen vrienden

De voetbalpool-app Predict-A-Ball voor iPhone is uitgebreid met de optie een pool van vrienden te zien. Het gaat vanzelf met Facebook.

Predict-A-Ball voetbalstanden voorspellen iPhone 1.0.2Het komt niet zo vaak voor dat we drie keer achter elkaar schrijven over dezelfde applicatie, maar de jonge Nederlandse iPhone-app Predict-A-Ball is voor de tweede keer in korte tijd voorzien van een leuke update. Vanaf nu is het mogelijk om ook direct voetbalstanden te voorspellen tegen je vrienden. De applicatie ziet aan de hand van je Facebook-account wie je vrienden zijn en gooit je automatisch in een voetbalpool met ze.

Vanaf nu kan je ook zien wat anderen in de app hebben voorspeld. Je tikt op een naam en ziet niet alleen hoeveel antwoorden diegene goed had, maar ook of hij een thuiszege, gelijkspel of uitzege voor de wedstrijd in gedachte had. Het formulier is gelijk aan je eigen formulier als je de resultaten terugkrijgt aan het eind van de week.

Predict-A-Ball profileert zichzelf met ingang van de update ook wat duidelijker in de App Store. De app draagt nu de subtitel ‘gratis voetbaltoto in 30 seconden’. Bij de release van de voetbalpool-app tekenden we het gebrek aan een vriendenpool nog op als minpunt.

Downloaden: Predict-A-Ball (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2014, 9:35
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.