NRC.next verbetert iPhone-app: kranten verwijderen en bugfixes

De digitale editie van NRC.next is verbeterd op de iPhone en de iPad. De krant heeft allerlei fouten uit vorige versies verholpen.

NRC.next app geüpdatet iPhoneNRC.next heeft haar digitale editie-app voor de iPhone en iPad verbeterd. Het is voortaan mogelijk om kranten in de applicatie te verwijderen nadat je ze aanvankelijk hebt bekeken en bewaard. Daarnaast is de landscape-modus onder handen genomen op de iPhone. De tekstversie van een artikel is daarin nu beter leesbaar en hij gebruikt de breedte van het scherm beter. Aansluitend kunnen artikelen nu ook op intuïtie, met een tik van twee vingers, gesloten worden.

NRC.next update navigatie in beeldDe verbeteringen gaan zowel het gebruik van de app op de iPhone als iPad aan. Zo zie je voortaan randjes van volgende en vorige kranten in de kiosk, zodat je een beter beeld krijgt van of er al een nieuwere krant beschikbaar is. Het is een kleinigheidje, maar een slimmigheidje. Buiten de krant in beeld tappen, zorgt ervoor dat je de navigatiebalk in beeld oproept of juist laat verdwijnen.

In de nieuwste versie van NRC.next worden gedownloade kranten niet automatisch meer verwijderd, een euvel dat bij sommige gebruikers voorkwam. Overigens kan elke gebruiker nu meer dan vijf kranten in het kioskscherm offline lezen. De app hoort niet meer te crashen tijdens het verwerken van actuele kranten en ook niet onbelangrijk: als je de iPhone nu roteert, kom je op de juiste pagina van het geopende artikel terecht.

NRC had ook wel wat recht te zetten met de digitale editie-app van NRC.next. Die behaalde tot nu toe namelijk een matige score van 2,5 sterren op 684 beoordelingen in de Nederlandse App Store.

Downloaden: NRC.next digitale editie (gratis, universele app, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2012, 19:19
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen kranten, nrc reader

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.