Plex kan nu lokale ip-adressen bij MyPlex gebruiken

De mediacenter-app Plex heeft een update met veel kleine toevoegingen en fixes gekregen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PlexUpdates met een versienummer zoals 3.0.2 bevatten doorgaans weinig meer dan een bugfix of twee, maar bij Plex blijkt het tegendeel waar te zijn. In de laatste versie van de app zijn er namelijk een flink aantal kleine toevoegingen en veranderingen te vinden. Zo kun je voortaan lokale ip-informatie gebruiken via myPlex en krijg je een duidelijke melding wanneer er iets wordt afgespeeld op een ander apparaat. Met een veegbeweging vanaf onderin het scherm krijg je een pagina te zien vanaf waar je makkelijk verbindingsinstellingen kunt wijzigen.

Naast bovenstaande toevoegingen bevat de update ook een fors aantal fixes, waardoor bijvoorbeeld bepaalde instellingen weer werken en streamselectie wederom gebruikt kan worden in de iPad-versie. De app reageert volgens de ontwikkelaar nu ook sneller als je video’s verwijdert.

Plex is een mediacenter-applicatie die in samenwerking met een gelijknamig serverprogramma op je computer video’s kan laden en afspelen. Binnen de app vind je ook videokanalen zoals YouTube, Vimeo en Revision3, zodat je al je video’s vanuit één locatie kunt bekijken. In november kreeg de app nog een grotere update, die het mogelijk maakte om bestanden offline op te slaan.

Tip: we hebben een aparte pagina ‘Plex instellen op iPhone en iPad‘.

Downloaden: Plex (€4,49, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2013, 12:41
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.