NRC - Nieuws en achtergronden 4+

Nieuws, podcasts en krant

NRC Media

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

De gratis NRC-app biedt het laatste nieuws, achtergronden, interviews en natuurlijk de digitale versie van de papieren krant. Bovendien vind je er podcasts, columns en puzzels. En vind je er de mogelijkheid om jouw eigen nieuwsbundel samen te stellen en altijd op de hoogte te zijn van jouw onderwerpen.

In het tabblad ‘nieuws’ kom je te weten wat er speelt: het belangrijkste nieuws staat altijd bovenaan. Iets gelezen dat je wilt delen? Dit kan gemakkelijk via de deelknop. Ben je graag direct op de hoogte bij urgent nieuws? Stel notificaties in.

Een artikel dat je later wilt lezen, sla je op in jouw persoonlijke leeslijst. Dit kan zowel vanuit de digitale krant als vanuit het tabblad ‘nieuws’. Jouw leeslijst wordt gesynchroniseerd op alle apparaten waar je bent ingelogd.

Je kunt onderwerpen volgen bij NRC om een persoonlijk nieuwsoverzicht te creëren. Er worden onderaan elk artikel passende onderwerpen voorgesteld om te volgen. Bijvoorbeeld: Amerikaanse politiek of kunstmatige intelligentie. Ook andere nieuwsthema’s, columnisten en rubrieken vind je terug in de app. Volg je een aantal onderwerpen, dan ontstaat in de ‘Mijn Nieuws’-sectie een persoonlijke bundel met verhalen. Je kan ook notificaties instellen voor jouw onderwerpen.

Luister je liever naar artikelen? Al onze artikelen zijn in de app te beluisteren. Onze journalistiek wordt ingesproken door stemmen die gebaseerd zijn op het stemgeluid van twee van onze redacteuren.

Luister je liever een podcast? NRC biedt eigen podcasts aan over verschillende actuele onderwerpen, maar ook series over cultuur, misdaad of geschiedenis. Of luister naar een van de tips van onze podcastredactie.

Dagelijks om 23:00 uur staat de nieuwste krant klaar in de app. Na het downloaden van de krant kan je offline blijven lezen. Nieuwe gebruikers krijgen de eerste krant gratis. Als niet-abonnee kan je losse kranten kopen in de app. Abonnees van NRC kunnen de digitale krant onbeperkt lezen.

Nieuw

Versie 10.7.3

In deze versie hebben we enkele kleine bugs verholpen en de standaard bewaartermijn voor gedownloade kranten aangepast naar één maand. Na deze periode worden de kranten automatisch verwijderd om ruimte te besparen op uw apparaat. U kunt deze optie zelf aanpassen in het instellingen menu.

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
27,9K beoordelingen

27,9K beoordelingen

Mr Nur77 ,

Fantastische app met topjournalistiek

Ik gebruik deze app in combinatie met een abonnement op NRC Digitaal en ben zéér tevreden.

Nogmaals bewijs dat je voor goede media gewoon ‘ouderwets’ moet betalen.

Van harte!

Fjgt356() ,

Betaald maar wordt weer gevraagd om te betalen

Ik heb de zaterdagkrant 2 keer moeten betalen en kon toen pas de krant downloaden. Eenmaal gedownload, word ik na 2 artikelen te hebben gelezen, weer gevraagd om te betalen.

Anceaux ,

Krant+

Fijne krant, enorme diepgang, snel met toelichting op actualiteiten, en uitstekende nieuwsbrieven. En ik ben verslaafd aan de podcasts!

App-privacy

De ontwikkelaar, NRC Media, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

de Volkskrant - Nieuws
Nieuws
FD
Nieuws
De Telegraaf
Nieuws
NU.nl
Nieuws
NPO Radio 1 – Nieuws & Sport
Nieuws
AD - Nieuws, Sport & Regio
Nieuws