Nova: Gameloft’s nieuwe first-person shooter richting App Store

Gameloft wil voor het eind van dit jaar met een nieuwe FPS uitkomen. In Nova moet je aliens doden door gebruik te maken van een flink wapenarsenaal. Speel tegen je vrienden via Wifi of Bluetooth.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Nova Gameloft's nieuwe first person shooter op de iPhoneGisteren presenteerde Apple niet alleen haar nieuwe iPod Touch en Classic, iTunes update en iPhone 3.1 software. Er waren ook nog ontwikkelaars die hun nieuwste games lieten zien. Een daarvan was Mark Hickley van Gameloft. Hij presenteerde een nieuwe first-person shooter van Gameloft: Nova. Een game waarbij je op een eiland vol met aliens gedropt wordt om samen met een groot arsenaal aan wapens de wereld weer een beetje veiliger te maken.

In onderstaande presentatie is te zien dat je kunt kiezen uit vijf wapens. Verder kun je pushnotificaties sturen naar je vrienden om een deathmatch te spelen. Dit kan via Wifi of Bluetooth. Daarnaast kun je je eigen muziekbibliotheek afspelen vanuit Nova. Voice chat maakt het verder mogelijk om te praten tegen je vrienden.

Gameloft verwacht dat Nova aan het eind van dit jaar verkrijgbaar zal zijn in de App Store. De prijs is nog niet bekend. De laatste first-person shooter van Gameloft, Modern Combat: Sandstorm, is voor € 5,49 aangeboden bij het verschijnen in de App Store vorige week.

Bron: TouchArcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:54
Categorie Games
Onderwerpen fps, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.