Occasions: vergeet nooit meer een gebeurtenis

Vergeet nooit meer een gebeurtenis met Ocassions. Occasions heeft pushondersteuning om je te waarschuwen wanneer er iets in je agenda staat.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Occasion iPhone app pushberichtIets vergeten is voor velen de normaalste zaak van de wereld. Een verjaardag, trouwdagen, vergaderingen: het zijn allemaal momenten die je niet mag missen. Occasions van Hand Carved Code zorgt ervoor dat je deze gebeurtenissen niet meer kán vergeten. Het geeft namelijk op tijd een melding van een door jou ingevoerde gebeurtenis. Dit kan via zowel een badge als een pushbericht.

In de applicatie kun je precies aangeven wanneer je wilt dat de melding gegeven wordt, tot maximaal een maand van tevoren. De applicatie geeft je ook toegang tot je contactenlijst zodat je gebeurtenissen aan bepaalde personen kunt koppelen.

Je kunt de gebeurtenissen die je aangemaakt hebt filteren op type. Als de gebeurtenis bijvoorbeeld met een contactpersoon uit je iPhone-adresboek te maken heeft, dan kan je diegene vanuit de applicatie direct bellen of e-mailen. Ook is er een foto en de leeftijd van die persoon (als het om een verjaardag gaat) direct in de applicatie te zien. Je hebt verder de mogelijkheid om andere achtergronden in Occasions in te stellen.

Downloaden: Occasions (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:03
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.