Nimblebit start met webserie Tiny Tower Shorts

Ontwikkelaar NimbleBit heeft vandaag de eerste aflevering in een webserie over Tiny Tower uitgebracht. Vorige maand verscheen er een aflevering over Pocket Planes.

Tiny Tower ShortsOntwikkelaar NimbleBit heeft de eerste aflevering uitgebracht van Tiny Tower Shorts, een webserie waarin spelpersonages uit Tiny Tower allerlei dingen beleven. Op deze manier hoopt NimbleBit wat meer kleur te geven aan het freemium-spelletje voor iOS. Dit is niet de eerste keer dat NimbleBit aan zo’n serie begint: afgelopen maand zagen we nog hetzelfde gebeuren voor de game Pocket Planes.

In de eerste aflevering van Tiny Tower Shorts zie je twee pixelfiguurtjes klagen over de langzame lift in de speltoren. Hoe vaak er nieuwe afleveringen zullen verschijnen is nog niet duidelijk. Na de eerste aflevering van de Pocket Planes-animatieserie is het angstvallig stil rond deze webreeks.

Het lijkt er op dat NimbleBit met de video’s de aandacht rond hun twee games probeert aan te wakkeren. Iets dat ook hard nodig lijkt: beide games zijn inmiddels uit de Nederlandse top 200 meest populaire gratis iOS-apps verdwenen. De prijs voor alle in-app aankopen in Tiny Tower, Pocket Planes en Pocket Frogs is vermoedelijk om die reden ook tijdelijk gehalveerd in een aanbiedingsactie die tot en met zondag geldig is.

Downloaden: Tiny Tower (gratis, met in-app aankopen, iOS 4.3+)
Downloaden: Pocket Planes (gratis, met in-app aankopen, iOS 5.0+)

Via TUAW.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2012, 17:11
Categorie Games
Onderwerpen nimblebit, pocket planes, tiny tower

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.