Tiny Tower 2.0 uitgebracht met meer verdiepingen en meer kostuums

Tiny Tower heeft een update naar 2.0 gekregen. Er zijn nieuwe verdiepingen en nieuwe kostuums beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf te bepalen welke verdieping je bouwt.

tiny tower icoonTiny Tower heeft een update naar versie 2.0 gekregen. De game, die door Apple werd gekozen als Game van het Jaar 2011, laat je een flatgebouw bouwen waarin mensen wonen en bedrijven een business proberen op te bouwen. Elke Tiny Tower is een flatgebouw dat je zelf inricht, uitbreidt en vult met woonruimte, bedrijven en voorzieningen. Je hebt daarbij te maken met bitizens, kleine pixel-poppetjes die in de wolkenkrabber wonen en werken. In versie 2.0 vind je compleet nieuwe verdiepingen en kostuums. Je kunt nu zelf kiezen welke verdiepingen je wilt bouwen en je kunt ook VIP’s in de lobby bewaren om later te gebruiken.


Nog een nieuwe functie: een Twitter-bericht sturen over je verrichtingen. Tiny Tower is gratis te spelen, waarbij je extra’s kunt kopen via in-app aankopen. Ontwikkelaar NimbleBit maakte recent nog furore met een nieuwe titel, Pocket Planes. Daarbij kun je in dezelfde pixelstijl je eigen luchtvaartmaatschappij simuleren. Die game werkt volgens hetzelfde recept: de basisfuncties zijn gratis, maar wil je meer dan moet je aankopen doen. Je kunt in Pocket Planes ook meedoen met de iCulture-crew: ga daarvoor naar Flight Crew en vul de naam ‘iCulture’ in om je bij de huidige spelers aan te sluiten. Tiny Tower heeft niet zo’n multiplayer-mogelijkheid. Wel kun je via Game Center je scores met anderen vergelijken.

Downloaden: Tiny Tower (gratis)
Ook genoemd: Pocket Planes (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 juli 2012 om 12:44
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.