Nike+ GPS voor iPhone tijdelijk gratis te downloaden

De app Nike+ GPS is tijdelijk gratis te downloaden. Met deze app kun je je hardlooprondjes vastleggen, prestaties delen met anderen en je door anderen laten aanmoedigen. Ook kun je anderen uitdagen met een spelletje Nike+ Tag.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

nike plus appNike+ is jarig en daarom is de betaalde app Nike+ GPS vandaag gratis in de App Store te vinden. Met Nike+ GPS kun je je hardlooprondjes vastleggen, zonder dat je een schoensensor nodig hebt. De app werkt aan de hand van je GPS-positie, net als de app Runkeeper. Je kunt je hardloopactiviteiten registeren en je voortgang meten als je de gegevens uploadt vanuit de app naar de website van Nike+. Verder is het mogelijk om je vrienden te laten juichen als je halverwege bent. Ze kunnen ook commentaar geven op je prestaties en je status, of proberen om je te verslaan tijdens een spelletje Nike+ Tag. Maar je hoeft niet eens de deur uit te gaan om met deze app te kunnen trainen. Nike+ GPS werkt ook als je binnenshuis op een loopband staat. De app legt snelheid, afgelegde afstand en de gelopen route vast met behulp van de GPS-ontvanger en de accelerometer van de iPhone (of iPod touch). Topatleten feliciteren je als je een goede prestatie neerzet.

Tijdens het lopen krijg je feedback van een stem, er zitten PowerSongs in als je het even moeilijk krijgt en je kunt alle metingen met de wereld delen via Facebook en Twitter. Wie nog geen hardloopapplicatie heeft en zin heeft om in beweging te komen, moet zeker even deze app downloaden. Al was het alleen maar omdat ‘ie straks weer €1,59 kost.

Downloaden: Nike+ GPS (tijdelijk gratis, normaal €1,59)
Tipgever: Aad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2011, 9:37
Categorie Sport
Onderwerpen gratis, nike

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.