JAAP.NL brengt betaalde huizenapp voor iPad uit

Nederlandse huizensite JAAP.NL heeft een iPad-app gelanceerd. Je kunt er het huizenaanbod mee bekijken op je iPad, waarbij je aan de hand van je GPS-locatie kunt zien wat er in de buurt is. De app is betaald, terwijl de eerder uitgebrachte iPhone-app nog steeds gratis verkrijgbaar is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jaap ipadHuizensite JAAP.NL heeft sinds dit weekend een eigen iPad-applicatie. Er was sinds november vorig jaar al een iPhone-app, die nu gezelschap krijgt van een grotere tabletvariant die echter wel betaald is: €3,99. Misschien heeft de commerciëlere aanpak iets te maken met het feit, dat Huizenzoeker.nl begin dit jaar door Telegraaf Media Nederland is overgenomen. Ook JAAP.NL is onderdeel van de Telegraaf-groep. In de iPad-app kun je je locatie laten bepalen, waarna je alle te koop staande huizen in de buurt ziet. Er is ook een zoekfunctie, waarbij je op type woning, woonoppervlakte en aantal kamers kunt filteren. Elke woning is voorzien van uitgebreide informatie, met foto’s die schermvullend te bekijken zijn. Heb je een account aangemaakt bij Mijn JAAP, dan kun je ook favorieten opslaan, om ze later nog eens terug te bekijken. De favorieten zijn niet alleen in de iPad-app terug te vinden, maar ook op de normale website van JAAP.NL.

JAAP.NL wil met de iPad-app een nog groter publiek te bereiken. Als huizensite staan JAAP.nl en Huizenzoeker.nl respectievelijk op nummer 2 en 3 in Nederland. Je kunt er woningen van makelaars en particulieren vinden, aangevuld met informatie over prijsontwikkeling, cijfers over criminaliteit in de buurt, etc.

Downloaden: JAAP.NL HD (€3,99)
Ook verkrijgbaar: JAAP.NL (gratis)

jaap nl ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2011, 18:25
Categorieën Diensten, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.