Nieuwsbrief verklapt Star Wars: Knights of the Old Republic voor iPad

Een nieuwsbrief van game-overzetbedrijf Aspyr heeft vroegtijdig de iPad-versie van Star Wars: Knights of the Old Republic verklapt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Star Wars KOTOREen nieuwsbrief van de bekende game-overzetter Aspyr lijkt vroegtijdig te hebben verklapt dat de gerenommeerde game Star Wars: The Old Republic voor de iPad zal verschijnen. Bovenin de nieuwsbrief staat de boodschap ‘The critically-acclaimed Star Wars RPG is now available on iPad’, maar verder wordt er in de tekst niet naar de game gerefereerd. Vermoedelijk was de boodschap bedoeld voor een latere e-mail.

De nieuwsbrief werd ontdekt door IGN. Hoewel Knights of the Old Republic niet letterlijk in de e-mail wordt genoemd, is het zeer waarschijnlijk dat dit spel wordt bedoeld. Er zijn weinig andere titels die onder de noemer ‘critically acclaimed Star Wars RPG’ vallen. Daarnaast was Aspyr in het verleden al verantwoordelijk voor de Mac-versie van Knights of the Old Republic, wat betekent dat de studio al banden heeft voor een iPad-versie.

Knights of the Old Republic is een rollenspel ontwikkeld door BioWare, de gamestudio verantwoordelijk voor onder andere Mass Effect en Baldur’s Gate. De game vindt vele jaren voor de originele zes films plaats en zet je middenin een conflict tussen een oude Sith Lord en de Jedi. Toen Knights of the Old Republic voor het eerst verscheen, werd BioWare geprezen voor de manier van verhaalvertelling. De game bestond uit uitgebreide dialogen met andere personages waarin jij zelf kunt kiezen hoe je reageert.

Wanneer de game officieel wordt aangekondigd en uitgebracht is nog niet bekend. Wij vermoeden dat Aspyr op gamebeurs E3, die op 11 juni van start gaat, wellicht meer informatie zal verschaffen.

30 mei Inmiddels heeft IGN een recensie over de iPad-versie van Knights of the Old Republic gepubliceerd, terwijl de game eigenlijk nog niet is aangekondigd. Het lijkt daardoor vrijwel zeker dat het spel binnenkort zal verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2013, 15:27
Categorie Games
Onderwerp star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.