Nieuwsapp Pulse krijgt later lezen-functie via browser

Pulse heeft een bookmarklet en Chrome add-on uitgebracht waarmee je de artikelen vanuit de browser lokaal kunt opslaan, zodat je later in de iOS- of Android-app kunt lezen.

pulseNieuwsapp Pulse heeft een bookmarklet en Chrome add-on uitgebracht, waarmee gebruikers artikelen kunnen opslaan die ze op het web hebben gelezen. Ze kunnen dan later op een mobiel apparaat verder lezen, via de Pulse-app voor iPhone, iPad of Android. Pulse bestaat al sinds 2010 op de iPad en biedt een nieuwsapp waarmee je artikelen uit meerdere bronnen bijeen kunt sprokkelen. De afbeeldingen bij de artikelen zorgen voor een kleurrijke interface. Door de later lezen-functies toe te voegen concurreert Pulse met diensten als Instapaper en Read It Later, die ook in diverse nieuwsapps te vinden zijn.

Ontwikkelaar Alphonso Labs richt zich met Pulse echter vooral op integratie met eigen apps. Je hoeft voor de nieuwe functies geen update van de app uit te voeren. Het enige wat je hoeft te doen is de bookmarklet of Chrome add-on te installeren via onderstaande links. Verder heb je een gratis Pulse.me-account nodig zodat de app weet welke artikelen je bewaard hebt. Inloggen met een bestaand Facebook-account kan overigens ook. Vorige week kreeg de iPhone-app van Pulse nog een update, met een vereenvoudigd design, betere weergave van content en automatisch wissen van lege pagina’s.

Installeren: bookmarklet en Chrome add-on
Downloaden: Pulse voor iPhone (gratis)

pulse-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2011, 22:01
Categorie Nieuws
Onderwerpen rss, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.