Pulse laat je artikelen later lezen via bookmarklet

Nieuwsapp Pulse heeft twee browserplug-ins uitgebracht waarmee je artikelen kunt bewaren om later rustig op je iPhone of iPad te lezen. Een bookmarklet en Chrome plug-in zorgen ervoor.

pulse-ipadPulse heeft een bookmarklet en Chrome add-on uitgebracht waarmee je artikelen later kunt lezen. Terwijl andere nieuwsapps meestal kiezen voor Instapaper en Read It Later, kiest Pulse juist voor een eigen oplossing. Je hebt er een gratis account bij pulse.me voor nodig, of logt in met een bestaand Facebook-account. Vervolgens installeer je de browserplug-ins en sla je een paar artikelen op. Via de iPad-app Pulse lees je de artikelen later op je gemak nog eens door. Je kunt ook kiezen voor de iPhone- of Android-app. Pulse verscheen in 2010 op de iPad en bevindt zich in een veld met veel concurrentie, zoals FLUD en Flipboard. Al deze apps kiezen voor een interface met veel grafische mooimakerij.

Je kunt met de app artikelen uit meerdere nieuwsbronnen bij elkaar brengen. Een update van de iPad-app is niet nodig om van de nieuwe later lezen-functie gebruik te kunnen maken. Installeren van de hieronder genoemde browserplug-ins is voldoende.

Installeren: bookmarklet en Chrome add-on
Downloaden: Pulse voor iPad (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2011, 21:47
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.