Nieuwe versie van Camera+ is stabieler op oude iPhones

Camera+ heeft een nieuwe update, die ervoor zorgt dat de app beter draait wanneer er minder te gebruiken geheugen is. Hierdoor moet de app ook beter werken op oudere iPhones.

Camera+De bekende fotografie-app Camera+ heeft een update gekregen. Deze zorgt ervoor dat de app beter werkt op oudere iPhones, door efficiënter met beperkt geheugen om te gaan. Ook brengt de update een aantal bugfixes met zich mee, die onder andere problemen oplossen met het opslaan van foto’s in de camerarol. De app is sinds augustus ook tijdelijk goedkoper dan normaal.

Camera+Camera+ is een fotografie-app die je een hoop extra mogelijkheden geeft. Zo kun je onder andere de belichting aanpassen, snel meerdere foto’s maken en de beelden bewerken voordat je ze naar de camerarol stuurt. Omdat de app de foto verwerkt op de achtergrond, hoef je amper te wachten tot hij klaar is om je volgende beeld te schieten.

De app gaat nu beter om met het beschikbare geheugen van je iPhone. Hierdoor presteert de app beter wanneer er bijvoorbeeld veel apps in de achtergrond draaien. Ook op oudere iPhones moet het ervoor zorgen dat Camera+ stabieler draait. Om je minder snel het idee te geven dat de app crasht, is er nu een nieuwe statusindicator die laat zien dat Camera+ aan het nadenken is.

De vorige versie van Camera+ bevatte een bug waardoor het soms niet lukte om foto’s om te slaan in de camerarol, iets dat te wijten was aan de data die andere apps aan de foto koppelden. Dit probleem is met deze update ook opgelost. Importeer je nu een foto van een andere app, dan verschijnt hij in de Lightbox.

Sinds 13 augustus is Camera+ voor de halve prijs al te downloaden. Een tijdelijke actie van de ontwikkelaar, maar gezien de lange duur vermoeden wij dat de prijs wel eens kan blijven hangen.

Downloaden: Camera+ (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2011, 17:06
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, fotografie, lens

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.