Nieuwe horeca-applicatie: 3D Amsterdam

EatDrinkEtc heeft een horecagids voor Amsterdam uitgebracht. Met 3D Amsterdam Guide zoek je de dichtsbijzijnde cocktailbars, café's en restaurants met een 3D-panorama.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

eatdrinketcOp zoek naar een rookvrije coffeeshop waar ze ook eten serveren? 3D Amsterdam is een applicatie waarmee je de stedengids thuis kunt laten. Deze nieuwe applicatie is sinds een uur of drie in de App Store te vinden en is helemaal gratis. Met de GPS-functie bepaal je de locatie en vervolgens kun je naar de dichtstbijzijnde bar, coffeeshop of restaurant lopen. Bij elke locatie is een foto opgenomen met een review, adres en openingstijden en andere informatie. De applicatie belooft ook, dat je met een 3D-knop binnenin kunt kijken. Helaas zijn daar in de App Store geen screenshots van te vinden, dus zit er niets anders op dan de 56,8MB grote applicatie (Wi-Fi nodig!) zelf te installeren.

Update: de applicatie is niet meer gratis, zie onderaan dit artikel.

3D Amsterdam is een applicatie gemaakt door EatDrinketc.com, een bedrijf dat voorlopig alleen een stadsgids voor Amsterdam uitbrengt. Na het opstarten kun je kiezen voor je GPS-locatie of een zelfgekozen startpunt (bijvoorbeeld De Pijp). Daarna blader je door de schermen (hieronder rechts), waarbij je bijvoorbeeld voor Brown Cafes kunt kiezen.

amsterdam 3d

Lang niet alle cafés zijn voorzien van 3D-weergave; ik schat zo ongeveer de helft. Tap je op de knop 3D, dan krijg je een ronddraaiende panoramashot te zien van het etablissement. Dat ziet er dan als volgt uit (waarbij je je moet voorstellen dat het automatisch en vrij snel ronddraait):

amsterdam 3d

Downloaden: 3D Amsterdam Guide (gratis €3,99)
Tipgever: Paul

Update: de applicatie is een uur nadat deze gelanceerd werd opeens betaald gemaakt:
prijsverhoging

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:12
Categorieën Lifestyle, Reizen
Onderwerpen 3d, amsterdam, applijst, horeca, restaurant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.