Toki Tori vanaf 22 mei in de App Store (+ wedstrijd)

Toki Tori is komende vrijdag in de App Store beschikbaar. Aan de game wordt een prijs gekoppeld, waarbij je een iTunes-kadobon of een Toki Tori-figuurtje kunt winnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tokitori iphoneAanstaande vrijdag 22 mei is het zover! Dan komt de langverwachte game Toki Tori in de App Store. Om dat te vieren organiseert ontwikkelaar Two Tribes een wedstrijd waarbij je creatief aan de slag kunt met het gele kuikentje. Je kunt je Hyves-pagina in Toki Tori-stijl inrichten, een foto maken van jezelf in Toki Tori-kostuum of iets anders wat met de game te maken heeft.

Er valt 200 euro aan Europese iTunes-kadobonnen te winnen voor de beste inzending en een Toki Tori-figuurtje voor de beste 10 inzenders. Je hebt tot 26 juni de tijd om je inzending op te sturen. Toki Tori zal via gamesuitgever Chillingo op de markt worden gebracht. Zij brachten ook wat nieuwe screenshots uit van de vier werelden in het spel. Elke wereld heeft eigen levels en een eigen soundtrack.

Aanstaande vrijdag kan iedereen de game installeren. Tot die tijd kun je onze eerder gepubliceerde preview van Toki Tori lezen of een filmpje bekijken. Meedoen aan de website kan hier: Toki Tori Contest.

tokitori slime

tokitori bubble

tokitori forest

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.