Nieuw studiejaar? iStudiez Pro voor iPhone helpt je organiseren

iStudiez Pro is een nieuwe applicatie waarmee studenten hun studieplannen weer op de rails kunnen krijgen. De applicatie legt college's, studievakken, opdrachten en adressen vast.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

istudiez proHet is weer tijd om aan school of studie te beginnen. Heb je moeite om weer je draai te vinden, dan is er een nieuwe applicatie met de naam iStudiez Pro die je op weg wil helpen. De applicatie is bedoeld om studievakken, college’s en practica vast te leggen, je opdrachten en huiswerk te plannen en deadlines in de gaten te houden. Eigenlijk een veredelde agenda dus, met een slimme dagweergave die een overzicht geeft van de colleges en opdrachten die je op een bepaalde dag moet doen. Je ziet ook in één oogopslag welke activiteiten er voor de eerstkomende studieperiode staan gepland. Wel valt me op, dat één ding lijkt te ontbreken: het vastleggen van behaalde cijfers en andere studieresultaten.


Om het extra overzichtelijk te maken krijgt elk vak z’n eigen kleur, waarbij je ook icoontjes kunt gebruiken om het type activiteit aan te geven: een rij boeken voor een leesopdracht en een erlenmeyer voor laboratoriumwerk bijvoorbeeld.

In de applicatie is een adresboek aanwezig om de contactgegevens van docenten en medestudenten op te slaan. Slimme studenten die de applicatie gratis willen hebben, kunnen gebruik maken van een weggeefactie: als je ziet dat de applicatie in een Apple Store wordt gedemonstreerd en je stuurt een foto in, dan ontvang je een promocode voor de applicatie. Helaas zijn er in Nederland en België geen Apple Stores, maar mocht je op vakantie eentje tegenkomen en iemand zo gek weten te krijgen om iStudiez Pro te installeren, dan heb je mooi een gratis app verdiend. De applicatie heette voorheen iStudent Pro.

istudiez pro

Downloaden: iStudiez Pro (€2,39)
Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.