Worms krijgt update naar 1.0.1: helaas nog steeds geen multiplayer

Worms heeft een update gekregen waarin vooral de besturing en werking verbeterd is. Verder zijn er functies zoals het gebruik van wapens tijdens een parachuteval bij gekomen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Worms iPhone UpdateHet spel Worms heeft sinds de release een vaste positie in de Top 50 verworven. De populaire game heeft nu voor het eerst een (kleine) update gekregen, waarin opties zijn toegevoegd om bepaalde elementen aan of uit te zetten. Dit is gedaan om de spelprestaties te verbeteren en kan voor mensen met een iPhone 3G of iPod Touch een uitkomst zijn.

De camerabesturingen zijn ook verbeterd. Hierdoor kan je beter inzoomen om nog beter de acties te bekijken. Door het kantelen van je apparaat draait het scherm nu mee. Helaas zijn multiplayeropties nog steeds niet toegevoegd.

Wel is de parachutefunctie nu uitgebreid met de mogelijkheid om wapens te gebruiken terwijl je naar beneden valt. Het ninjatouw functioneerde eerder blijkbaar niet, want de makers hebben nu verzekerd dat deze naar behoren werkt, voor nog meer doodsverachtende touwstunts. De besturing voor achterwaartse salto’s/springen en een nieuwe sleepmethode zorgen er nu voor dat je wormen nu niet per ongeluk in het water vallen.

Net als in de pc-versie is het in de iPhone-versie nu ook mogelijk om zelf je tegenstander te kiezen. Je bepaalt je eigen vijandelijke teams. De makers laten verder weten dat de besturing en prestaties zijn aangepast om alles soepeler te laten lopen.

Downloaden: Worms (€ 3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:52
Categorie Games
Onderwerp worms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.