‘Netflix rond 11 september in Nederland beschikbaar’

Netflix is waarschijnlijk rond 11 september in Nederland beschikbaar. De videodienst heeft de Nederlandse pers dan uitgenodigd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

netflix-iphone-ipadNetflix heeft de Nederlandse pers uitgenodigd om de start van de videodienst te vieren op 11 september. Hiermee lijkt de start van de videodienst hier in Nederland zeer dichtbij te zijn. Een exacte startdatum heeft Netflix nog steeds niet bekendgemaakt, maar ervaring leert dat de dergelijke evenementen vaak vlak rond de officiële start worden georganiseerd. Tweakers durft daarom zelfs alvast te concluderen dat de uitnodiging de start van Netflix op 11 september verklapt.

Het persevenement op 11 september vindt plaats om 8 uur ‘s avonds. Onder andere CEO Reed Hastings en Famke Janssen zijn bij heeft feestje aanwezig. Het feit dat zulke grote namen naar het Amsterdamse evenement worden gevlogen, doet vermoeden dat op dit evenement een grote aankondiging gemaakt zal worden. De komst van Netflix naar Nederland werd in juni al bevestigd. Toen werd nog gezegd dat de videodienst vanaf eind 2013 beschikbaar zal zijn.

Netflix is een videodienst die je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang biedt tot een grote bibliotheek aan films en series. Hoeveel Netflix in Nederland zal kosten is nog niet bekend, maar eerdere geruchten wijzen op een prijs van €7,99 per maand. Welke series Netflix zal aanbieden in Nederland is nog niet bekend, maar Amerikaanse gebruikers merkten eerder al op dat de nodige Nederlands films aan het aanbod zijn toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2013, 14:50
Categorie Fotografie en video
Onderwerp netflix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.