Netflix-apps al in Nederlandse App Store, vanaf 11 september te gebruiken

De Netflix-apps zijn inmiddels verkrijgbaar in de Nederlandse App Store, maar nog niet te gebruiken. Op 11 september staat de introductie gepland met een feestje en interviews.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

netflix-iphone-ipadNetflix zal binnenkort van start gaan in Nederland. Eerdere geruchten spraken over 11 september, een nogal onhandige datum omdat het nieuws dan gedomineerd zal worden door alle aankondigingen van Apple. Maar alles wijst erop dat Netflix in Nederland toch echt op 11 september van start gaat. Op die datum heeft het PR-bureau van Netflix interviews gepland met de Nederlandse media en de benodigde Netflix-app staat inmiddels in de Nederlandse App Store. Alleen zijn ze nu nog niet te gebruiken. “Binnenkort beschikbaar”, luidt de melding in de Nederlandse App Store, om vervolgens in te gaan op alle mogelijkheden.

Voor een vast maandbedrag kun je als Netflix-lid onbeperkt films en tv-series kijken, zo vaak je wilt en wanneer je maar wilt. De dienst is vooral handig voor veelkijkers die graag naar buitenlandse series kijken. Op 11 september om 20:00 uur ‘s avonds staat bovendien een Nederlands persevenement gepland met Netflix CEO Reed Hastings en actrice Famke Janssen. Grote namen dus, bij het evenement in Amsterdam.

Er is nog niet bekendgemaakt hoeveel Netflix per maand gaat kosten, maar eerdere geruchten wekten de indruk dat het rond de €8 per maand zou kunnen zijn. Ook is nog niet bekendgemaakt welke series in Nederland beschikbaar zullen zijn. Behalve Amerikaanse films en series zijn er recent ook Nederlandse films toegevoegd aan het aanbod, zo merkten de Amerikaanse gebruikers.

Downloaden: Netflix (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Tipgever: Mitchell

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:12
Categorie Amusement
Onderwerp netflix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.