Need for Speed Shift 2 Unleashed binnenkort op de iPhone

Need for Speed Shift 2 Unleashed komt in augustus naar de iPhone en iPad. Deze racegame heeft 40 auto's en 40 evenementen met een nieuwe Helmet-view.

need for speed shift 2 unleashedNeed for Speed Shift 2 Unleashed komt in augustus naar de iPhone en iPad. De game bevat een carrièremodus met meer dan 40 evenementen, 40 auto’s en lokale multiplayer via Wi-Fi of Bluetooth. Ook is er een nieuwe Helmet-cameraview, waarbij je vanaf de helm van de coureur naar het parcours kijkt.

De game komt beschikbaar in meerdere talen (Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans en Koreaans) voor alle iOS-apparaten: iPhone, iPod touch en iPad. De game belooft meer auto’s, meer tracks en meer snelheid dan ooit tevoren. Er zitten ruim 20 Quick Race-rondjes in die zich afspelen in het bos, langs het water, door de woestijn of in de stad. Meerdere parcoursen zijn mogelijk en je kunt ook het uiterlijk van je auto veranderen. De scores van jezelf en vrienden zijn op het leaderboard te vinden. Hoe beter je presteert, hoe vaker je mag deelnemen aan exclusieve cups en hoe meer geld je in de game verdient.

Meer info: needforspeed.com
Tipgever: Chris

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2011, 16:04
Categorie Games
Onderwerpen need for speed, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.