Nederlandse Sleepasaurus helpt kinderen slapen

Sleepasaurus voor iPad en iPhone is een app die kinderen helpt te slapen. Dat doet het met een nachtlampje, wekker en slaapmuziek.

Sleepasaurus zzzKinderen die je om zes uur ‘s ochtends al wakker rennen, roepen en gillen? Het hoeft niet. Sleepasaurus is een iPhone- en iPad-app die zich richt op kinderen om hen beter te laten slapen. De applicatie is een soort nachtlampje. De kleine maakt de dino in slaap door wat toverzand over hem te strooien en wordt daarna aangemoedigd zelf ook te slapen. Net zolang totdat de dino weer wakker is.

Sleepasaurus is eigenlijk een wekker voor kinderen die nog geen klok kunnen kijken. Je stelt zelf de tijd in waarop de applicatie ontwaakt en geeft je kinderen de instructie dat ze je pas mogen wekken als de dino wakker is. Klaar is kees.

Sleepasaurus dino in slaap toveren

De applicatie heeft keuze uit zeven slaperige dinosaurussen, zoals een schattig uitgevallen triceratops, t-rex en nog een handvol. Ze zijn cartoonesk getekend en dat geldt voor de hele app. Je kan de applicatie bovendien als gedimde nachtlamp voor je kinderen gebruiken, maar het is dan natuurlijk wel handig dat je het apparaat in de oplader laat. Een constant brandend scherm verbruikt nou eenmaal veel energie.

Sleepasaurus ouderknoppenVerder raadt de app je aan de applicatie actief te houden en het toestel op vliegtuigmodus te zetten, zodat er geen pushberichten van andere apps doorkomen.

Je kan kiezen uit één wakker word-muziekje en ook kan er een slaapliedje worden ingesteld. Sleepasaurus is een leuke slaaphulp voor de kleine. Je moet alleen de iPad of iPhone willen missen.

Downloaden: Sleepasaurus (€0,99, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2014, 17:14
Categorieën Kinderen, Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp slapen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.