Nederlandse datumprikker-app Invy vandaag gratis

De Nederlandse iPhone-app Invy waarmee je een datum kan prikken, is tijdelijk gratis te downloaden. De applicatie is zo ingericht dat een uitnodiging ook eenvoudig aan niet-gebruikers van de app kan worden verstuurd.

Preview Invy datumprikker iPhone appVoor het eerst sinds de uitgave in april dit jaar, is de in Nederland gemaakte datumprikker Invy tijdelijk voor minder geld te downloaden. De afsprakenmaker kost normaal 1,59 euro, maar is vandaag gratis op je iPhone te installeren. Het is geen probleem als niet iedereen van de genodigden voor een datum de applicatie in bezit heeft: degenen die geen Invy gebruiken, krijgen een link naar een website waarop ze aan kunnen geven op welke data ze wel of niet kunnen.

Niet bekend met het fenomeen datumprikker? Als je niet dagenlang achter elkaar aan wil mailen om een afspraak te maken, verstuur je met Invy een overzicht met verschillende data waarop de genodigden kunnen aangeven of ze wel of niet kunnen. Het aantal mensen dat op een datum kan, zie je terug in de applicatie aan het aantal hoofden dat eronder staat aangegeven. Als iedereen zijn stem heeft uitgebracht, kan er een datum worden bevestigd.

Invy hoofdschermGebruikers van de app kunnen die meteen in hun iPhone-agenda zetten, niet-gebruikers kunnen de afspraak rechtstreeks in Google Calendar plaatsen. Mocht er toch nog ruimte zijn voor discussie, dan is er ook een chat aanwezig bij elke datumprikker, die zowel in als buiten de app werkt.

Op iPhoneclub recenseerden we Invy bij de verschijning in de App Store en beoordeelden de applicatie met een 8. Wat vooral opvalt aan de app, is het strakke uiterlijk met hoge letters en cijfers. De twee problemen die we met de app ervoeren; het niet kunnen toevoegen van extra genodigden en data nadat je een afspraak hebt aangemaakt, zijn al in vroeg stadium verholpen. In de Nederlandse App Store is de app daarvoor beloond met een score van 4 sterren op 53 waarderingen.

Downloaden: Invy – Datum prikker (gratis, was €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2012, 10:09
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen activity, datumprikker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.