Nederlandse applicatie Kranten eindelijk in de App Store

Makayama heeft in de App Store de applicatie Kranten uitgebracht, een Nederlandse versie van de eerder uitgebrachte applicatie Newspapers.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

startscherm KrantenDe krantenapplicatie Kranten is met een lange vertraging eindelijk in de App Store verschenen. Kranten is de Nederlandse versie van de applicatie Newspaper, die al langer in de App Store te krijgen is. De applicatie zou eigenlijk vorige maand al in de App Store staan, maar wegens een technisch probleem moest de ontwikkelaar de applicatie weer terugtrekken. De applicatie is in de tijd dat het probleem werd opgelost ook voorzien van nieuwe functies, zodat je makkelijker artikelen kunt lezen en kunt switchen tussen kranten. Naast 8 Nederlandse en 2 Vlaamse kranten zitten er ook nog zo’n 40 kranten uit andere landen in.

Je krijgt vanuit de applicatie de mobiele versies van de kranten te zien, waar mogelijk ook de versies die voor de iPhone zijn geoptimaliseerd.

Kranten is alleen te gebruiken als er een internetverbinding actief is. De applicatie bevat volgens de omschrijving in de App Store ook de kranten van De Telegraaf en Spits, maar die zijn in de applicatie niet terug te vinden. Wel aanwezig: Volkskrant, Algemeen Dagblad, Reformatorisch Dagblad, De Pers, Financieel Dagblad, NRC Handelsblad, NRC Next, De Limburger, Gazet van Antwerpen en het Belang van Limburg. De overige kranten zijn Le Soir, New York Times, Chicago Tribune en soortgelijke buitenlandse kranten. The Sun is vanzelfsprekend niet aanwezig; die was bij de applicatie Newspaper ongewenst verklaard door Apple omdat er blote borsten in staan.

Downloaden: Kranten (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:20
Categorie Nieuws
Onderwerp kranten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.