Navigon geeft vakantiekorting op Benelux- en Europa-navigatie

Navigon geeft korting op de navigatie-apps voor Europa (40 landen) en EU10, de tien noordelijke Europese landen. De korting op Navigon MobileNavigator bedraagt 20 tot 30 euro.

navigon beneluxMocht er nog iemand zijn, die nog géén navigatiesoftware op iPhone of iPad heeft, dan is er momenteel bij Navigon korting te halen. De Duitse navigatie-aanbieder heeft het Europa-pakket in prijs verlaagd van €89,99 naar €69,99. In de app vind je kaartmateriaal van 40 Europese landen en het handige is dat de app universeel is. Dus je kunt ook je kinderen op de achterbank laten ‘meerijden’ op de iPad. Naast het complete Europa-pakket is ook het EU10-pakket in prijs verlaagd. Dit pakket is bedoeld voor mensen die het liefst in Noord-Europa blijven tijdens de vakantie. Voor €49,99 euro (voorheen €79,99) krijg je de kaarten van Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Lichtenstein, Luxemburg, Noorwegen, Zweden en Zwitserland.

Het navigatiepakket voor de Benelux is eveneens in prijs verlaagd, maar de aankoop daarvan is niet echt zinvol. Voor €49,99 (voorheen €69,99) krijg je kaarten van Nederland, België en Luxemburg – maar die zitten ook in het veel completere EU10-pakket dat voor dezelfde prijs te krijgen is. De wat exotischer pakketten zoals Mexico, Midden-Oosten en Brazilië zijn overigens ook afgeprijsd.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2011, 11:33
Categorie Navigatie
Onderwerpen korting, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.