Infographics: interessante en grappige grafiekjes op de iPad

Infographics is een nieuwe app van Column Five Media, waarbij je door 50 interessante infographics kunt bladeren. De app bevat serieus onderzoek en onderzoeken die vooral bedoeld zijn om te vermaken.

mac pcColumn Five Media is gespecialiseerd in het maken van infographics: aantrekkelijke tekeningen waarin het resultaat van een onderzoek is verwerkt. In plaats van droge reeksen cijfers en percentages krijg je met infographics een vrolijk plaatje voorgeschoteld. Ze hebben in de loop van de tijd heel wat infographics voor klanten gemaakt en de 50 meest interessante zijn nu samengebundeld in een app.

In de app ‘Infographics’ zie je onderzoeksresultaten uit de vakgebieden technologie, social media, sociologie, onderwijs en dergelijke. Sommige onderzoeken zijn serieus, andere zijn meer bedoeld als vermaak zoals de hiernaast afgebeelde infographic ‘Mac User versus PC User’.

De afbeeldingen zijn handig als je een vrolijke illustratie in een presentatie nodig hebt, of wanneer je even niets te doen hebt en door de fraaie plaatjes wilt bladeren.

Downloaden: Infographics (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2011, 11:06
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.