National Park Maps HD voor iOS tijdelijk voor half geld

National Park Maps HD van National Geographic is voor half geld verkrijgbaar. Deze app bevat kaarten en informatie over de 20 meest bezochte nationale parken in de VS, zoals Yosemite, Grand Canyon, Rocky Mountains en meer.

national park maps hdNational Geographic heeft een flinke reeks apps voor natuurliefhebbers in de App Store staan. Regelmatig verlagen ze de prijs, zoals vandaag bij National Park Maps HD. Deze universele app is bedoeld voor mensen die naar de Nationale Parken in de VS willen reizen en goed voorbereid willen gaan. Bij de ingang van zo’n park krijg je wel een folder met een kaart, maar het is handig als je vooraf al je trips kunt plannen. De app bevat kaarten van de 20 beste en bekendste Nationale Parken in de VS, inclusief parken die bezoekers aan het zuidwesten van de VS graag meepakken, zoals Arches, Bryce Canyon, Death Valley, Grand Canyon, Joshua Tree, Sequoia/Kings Canyon, Yosemite en Zion. Nog een ander voordeel ten opzichte van een papieren kaart: met deze app zie je je huidige positie op de kaart en je weet ook hoe ver je nog moet lopen/rijden tot het volgende punt. Je kunt bovendien markeringen zetten, zodat je je auto of tent makkelijk kunt terugvinden.

Natuurlijk kun je de kaarten ook offline raadplegen. Als je wilt kun je HD-kaarten met nog meer detail downloaden, zonder dat je daar extra voor betaalt. Wil je de populaire trails achter je laten en een wat minder bekende trail ontdekken, dan kan dat ook. Er zijn Trails Illustrated-kaarten in de app aanwezig om je onbekende plekken te laten ontdekken. Ook leuk als cadeautje als je iemand kent die binnenkort naar de VS wil om de parken te bezoeken. Op de iPad komen de kaarten nog beter tot hun recht – maar ja, die heb je niet altijd bij je. De korting is tidelijk, dus treuzel niet te lang en controleer goed of de lagere prijs nog steeds geldt.

Downloaden: National Park Maps HD (€1,79, normaal €3,59, universeel, iOS 3.1.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2013, 11:44
Categorie Reizen
Onderwerpen national geographic, parken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.