National Geographic wint prijs voor beste tabletmagazine

National Geographic ging met twee prijzen aan de haal tijdens de National Magazine Awards 2013. Ze wonnen in de categorie Tablet Magazine en Multimedia.

national geographicNational Geographic is de grote winnaar van de National Magazine Awards 2013. Deze ‘Oscars voor magazines’ worden jaarlijks uitgereikt onder Amerikaanse uitgevers. National Geographic had de meeste nominaties, waaronder die voor beste tablet magazine en multimedia. Ook in de categorieën nieuws, sport en entertainment en fotografie deed Nat Geo een gooi naar de prijzen. Het merk won in de categorie Tablet Magazine, omdat ze volgens de jury alles aanbieden wat je je van een tabletmagazine kan wensen: diepgaande rapportages, fotografie van wereldklasse, mooi design, snelle navigatie, meeslepende interactiviteit, volledige integratie van sociale media…” Bovendien voegt National Geographic er regelmatig iets extra’s aan toe, zoals een cheetah die over de cover heen beweegt. Deze feature won in de categorie Multimedia.

De National Magazine Awards worden al sinds 1966 uitgereikt. Er waren 62 magazines genomineerd, waarvan 18 met een prijs naar huis gingen. Schrijvers en fotografen wonnen prijzen, waaronder Stephen King in de categorie Fictie. Hij schreef het verhaal ‘Batman and Robin Have an Altercation’ voor Harper’s Magazine. Wat de prijzen van National Geographic betreft: ze kregen de prijzen voor de iPad-edities van mei, november en december.

De internationale editie van National Geographic is gewoon in de App Store te vinden en kost €5,49 per nummer. Een abonnement kost €26,99.

Downloaden: National Geographic Magazine (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2013, 11:53
Categorie Kiosk
Onderwerpen magazine, national geographic, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.