MyRadio: radiostations streamen nu zonder Facebook

De Nederlandse muziek streaming-app MyRadio heeft een update gekregen naar versie 1.1, waarbij het op veler verzoek niet meer noodzakelijk is om in te loggen met Facebook of Hyves.

MyRadio muziek streaming app iPhone iPod touchDe streaming radiodienst MyRadio is voortaan ook te gebruiken zonder verplichte login met Facebook en Hyves. Dat is de belangrijkste verandering in de net uitgebrachte versie 1.1 van de app van de Nederlandse Sky Radio Group. Daarmee is gehoor gegeven aan de grootste kritiek van onze lezers en App Store-recensies over de app. Als gebruiker zonder login heb je de keuze uit 21 radiostations, of eigenlijk hitlijsten, die MyRadio aanbiedt. Voor eigen stations heb je alsnog een login nodig.

Dat krijg je middels een waarschuwing in beeld te zien als je de tabbladen met Mijn Stations of Social Stations (de radiozenders van je vrienden) wilt openen. De melding komt eveneens terug bij je persoonlijke voorkeuren onder de instellingen. Kortom: voor de eigenlijke functionaliteit van het aanmaken van eigen radiozenders op basis van de duimpjes omhoog die je bij liedjes geeft, heb je nog steeds een account nodig. Ook is er nog geen mogelijkheid om de reclameberichten tussen de liedjes door weg te kopen.

In versie 1.1 van MyRadio zegt de Sky Radio Group verder enige bugs te hebben opgelost. Met het verwijderen van de Facebook- en Hyves-drempel is de app in ieder geval voor een veel groter publiek benaderbaar.

Downloaden: MyRadio (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 8:15
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen muziek, radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.