My T-Mobile verhelpt crashes bij facturen na eerste update

My T-Mobile heeft twee dagen na haar introductie in de App Store een eerste update gekregen, zodat de app niet meer vastloopt als je een factuur wil openen. Er is nog geen mogelijkheid je dataverbruik in de applicatie te zien.

My T-Mobile iPhone beltegoed inzienMy T-Mobile, de app waarmee klanten van de telecomprovider hun rekeningen en tegoeden kunnen inzien, heeft al na twee dagen haar eerste update gekregen. Die moet afrekenen met een veel gehoorde klacht van iPhoneclub-lezers en recensenten in de App Store: het vastlopen van de app op het moment dat je een factuur opent. Een andere veel gehoorde klacht is dat de applicatie van T-Mobile geen tegoed van je databundel en je dataverbruik weergeeft. Daar is in deze update, versie 1.0.8, nog niets aan gedaan. Wel zijn er wat tekstuele wijzigingen doorgevoerd.

De app waarmee je het beltegoed, je facturen, je abonnementsgegevens en je spaarpunten kan inzien, is sinds woensdag te downloaden. Het heeft sindsdien al eerste in de top 25 gratis apps van de App Store gestaan en is 209 keer beoordeeld met een gemiddelde van 3 sterren.

Downloaden: My T-Mobile (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2012, 11:02
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen beltegoed, financieel, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.