Muziekapp I Am T-Pain 2.0 voor iPad tijdelijk gratis

I Am T-Pain is tijdelijk gratis te downloaden. De muziekapp van Smule geeft je stem een T-Pain-effect, waarbij je het nummer kunt opnemen en delen via Facebook en Twitter.

i am t-pain 2Appontwikkelaar Smule werkte samen met T-Pain voor de app ‘I Am T-Pain’. Je kunt er je stem mee vervormen met autotune-effect, zodat je ook zonder zangtalent iets leuks kunt produceren. In deze app krijg je de songteksten en originele nummers van T-Pain te horen en te zien, zodat je kunt meezingen. Het werkt ook met andere nummers uit je muziekcollectie. De app is tijdelijk gratis.

Bij deze app zing je mee via de microfoon van je iPhone of iPad. De app neemt je stem op en zorgt voor het T-Pain-effect, waarna je het resultaat kunt delen via Facebook, Twitter of e-mail. Ben je uitgekeken op T-Pain, dan kun je via de app ook nummers aanschaffen van Lil Wayne, Eminem, Usher, 50 Cent, en Tupac featuring Dr. Dre. Regelmatig kun je ook gratis nummers downloaden: zodra er nieuwe beats beschikbaar zijn krijg je een push notificatie om te waarschuwen dat de eerste 5.000 mensen het nummer gratis krijgen. De app werkt het beste als je oordopjes met ingebouwde microfoon gebruikt, vooral gebruikers van een iPod touch. Hoe lang de kortingsactie nog duurt is onbekend, dus grijp je kans als je plannen had om deze app eens te proberen. Sinds de laatste update is de app universeel en dus ook geschikt voor de iPad.

Downloaden: I Am T-Pain 2.0 (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2012, 13:46
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.