Muffin Knight voor de iPhone en iPad vandaag gratis te downloaden

Het iOS-spel Muffin Knight is vandaag gratis te downloaden. In de game verzamel je muffins, die ervoor zorgen dat je steeds van wapen wisselt.

Muffin KnightDe iOS-game Muffin Knight is vandaag gratis te downloaden. Reden hiervoor is Appvent Calendar, een actie waarbij ontwikkelaars tot aan kerst dagelijks een iPhone-spel kosteloos aanbieden. In Muffin Knight kun je met verschillende personages ten strijde trekken tegen hordes aan monsters of andere spelers.

Muffin Knight lijkt speltechnisch erg op het Nederlandse Super Crate Box, een indie-game die deze maand ook op de iPhone zal uitkomen. Je pakt in Muffin Knight verschillende muffins op om zo te wisselen van wapen. Punten verzamel je aan de hand van deze muffins, maar soms geven ze je een slechter wapen. Ondertussen moet je boederijdieren verslaan voordat ze in een put vallen.

Het Nederlandse Super Crate Box verschijnt binnenkort ook in de App Store. Vorige week liet ontwikkelaar Vlambeer nog weten het spel te hebben ingediend bij Apple. De Mac en pc-versie van het spel is gratis te spelen.

Downloaden: Muffin Knight (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 11:40
Categorie Games
Onderwerpen activity, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.