Snake Slider: Nederlandse iPhone-game krijgt update met retina-support

Snake Slider heeft een update gekregen. De game van de Nederlandse ontwikkelaar Bas de Reuver heeft maar één doel: de groene slang in zo weinig mogelijk stappen naar de uitgang zien te krijgen.

snake-sliderSnake Slider is een app van de Nederlandse ontwikkelaar Bas de Reuver. De game heeft dit weekend een update gekregen, met ondersteuning voor het retina-scherm van de iPhone 4 en iPhone 4S en ondersteuning voor meerdere talen (waaronder Nederlands). Snake Slider heeft een wat andere insteek dan een standaard Snake-game: je moet de groene slang naar de uitgang proberen te bewegen in 100 puzzels. Binnenkort komen er nog meer puzzels bij en met een meegeleverde editor kun je ook zelf nieuwe puzzels maken. Je bedient de game door met je vinger de slangen in de gewenste richting te slepen.


In de eerste puzzels krijg je groene en gele slangen te zien, die je zodanig moet verschuiven, dat de groene slang kan ontsnappen. Vervolgens komen er nieuwe objecten bij, zoals appels en paddestoelen. Als de slang een appel eet, zal hij langer worden, waardoor het lastiger wordt om rond te bewegen. Met paddestoelen kun je de slang kleiner maken. Zo zijn er nog meer objecten, die ervoor zorgen dat de puzzels interessant blijven.

Doel van het spel is om in zo weinig mogelijk bewegingen de groene slang naar de uitgang te krijgen, waarbij de puzzels steeds moeilijker worden. Er is een gratis Lite-versie om de game te leren kennen en een betaalde versie van €0,79. In de update zijn enkele puzzels verbeterd en vervangen.

Downloaden: Snake Slider Lite (gratis) en Snake Slider (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.