Monx zet koopwoningen in Nederland op de kaart via iPhone-applicatie

De nieuwe woningsite Monx gaat meteen goed van start: kort na de lancering van de website lanceren ze ook een iPhone-applicatie waarmee je via de GPS-functie van je iPhone huizen in de buurt kunt zoeken.

iphone monxDe nieuwe woningsite Monx gaat meteen goed van start: kort na de lancering van de website lanceren ze ook een iPhone-applicatie waarmee je via de GPS-functie van je iPhone huizen in de buurt kunt zoeken. Ben je op zoek naar een woning in een bepaalde wijk of gewoon benieuwd welke woningen in jouw buurt te koop staan? Dan is de iPhone-applicatie van woningsite Monx de moeite waard om te downloaden. De applicatie van Monx zet koopwoningen in de nabije omgeving op de kaart en toont belangrijke informatie over het huis, zoals adres en vraagprijs. Ook kun je de woning digitaal bezichtigen met behulp van foto’s.


De iPhone-applicatie laat via de GPS-functie van de iPhone laat zien welke huizen te koop staan. Standaard zie je de huizen in een straal van 500 meter in je omgeving. Ze verschijnen als icoontjes op een kaart.

In de applicatie zelf zie je woonoppervlakte, perceeloppervlakte en de datum waarop de woning te koop is aangeboden. Tevens zie je voor elke woning een link naar de mobiele website van Monx, waarop meer foto’s van de woning bekeken kunnen worden. De Monx-applicatie is gratis beschikbaar voor iPhone-bezitters en is te downloaden via de App Store. De applicatie is ontwikkeld door Cirkelsoft. Eerder verscheen er al een andere koophuizen-applicatie van JAAP.

monx iphone kaart   monx iphone woning

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 juli 2009 om 12:52
Onderwerp
Categorie
Diensten
28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.