iGrand Piano voor iPad: 18 piano’s van wereldklasse

Met iGrand Piano van IK Multimedia krijg je 18 piano's van wereldklasse tot je beschikking. De piano-samples zijn te verwerken in eigen muziekstukken via MIDI-controllers.

igrand piano ipadIK Multimedia brengt regelmatig accessoires voor muzikanten uit. iGrand Piano is een app waarmee je piano-samples kunt spelen, in concertkwaliteit. Je krijgt een reeks grand piano’s onder handbereik, met samples die je in je eigen muziekstukken kunt verwerken.

iGrand Piano voor iPad probeert zich te onderscheiden van bestaande piano-apps, waarop je een riedeltje kunt spelen. In plaats daarvan probeerde IK Multimedia de eerste piano-app van concertkwaliteit te maken.

Er zitten 18 piano’s in met meerdere samples. De app geeft je de mogelijkheid om de parameters te veranderen via een MIDI-interface. Er zit een ingebouwde recorder-functie in met een metronoom, waarbij je opnames als WAV- of m4a-bestand kunt opslaan.

igrand pianoJe kunt iGrand Piano bespelen vanaf een MIDI-controller, zoals de iRig KEYS of je eigen keyboard, die je via de iRig MIDI op een iPad hebt aangesloten. Er zitten 7 piano’s gratis in de app. De achtste krijg je wanneer je je registreert in de app. Registreer je ook nog iRig KEYS of iRig MIDI-hardware, dan krijg je een negende piano tot je beschikking. De rest moet je kopen via een in-app aankoop.

Downloaden: iGrand Piano (€15,99)
Meer info: IK Multimedia

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2012, 13:32
Categorie Muziek
Onderwerpen ik multimedia, piano

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.