Mister Ajax: virtuele handel in Ajax-spelers op de iPhone

De iPhone-applicatie van Mr Ajax is in de App Store verschenen. Met deze applicatie kun je handelen in spelers(aandelen) en zoveel mogelijk waarde opbouwen, totdat je Mr Ajax bent.

mister ajax iconDe organisatoren van Mister Ajax hebben een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je ook onderweg kunt handelen en stemmen op Ajax-spelers. Mister Ajax is een aandelenspel waarbij je door slim te handelen zoveel mogelijk waarde opbouwt en uiteindelijk de titel Mister Ajax 2010 kunt verdienen. Je ontvangt daarmee twee VIP Seats en een VIP-parkeerplaats voor de eerste thuiswedstrijden van Ajax in het nieuwe seizoen. Er zijn inmiddels 3.100 mensen die meedoen aan het aandelenspel.

Via de iPhone-applicatie kun je stemmen op spelers, aan- en verkopen doen, kijken of jouw spelers stijgen of dalen en bekijken welke speler het meest waardevol is.

De lancering van de iPhone-applicatie komt misschien op een wat onhandig moment, net nu Ajax geen landskampioen is geworden, maar de competitie van het Mister Ajax-spel is nog in volle gang. Er wordt intensief gehandeld en gestemd op favorieten. Nieuwkomers hebben slimme handelsstrategieën bedacht om toch nog in te lopen op de kopgroep.

mistar ajax iphone

Mister Ajax is een relatief nieuwe online game waarbij je kan handelen in de spelers van de selectie van Ajax. Bij de aanmelding ontvang je als deelnemer een aankoopbudget, waarmee je direct spelers kan kopen. Door tactisch te handelen kun je met jouw selectie van spelers(aandelen) een kapitaal opbouwen. De prestaties van spelers op het veld en tijdens de trainingen bepalen de waarde van de spelers en dus ook de waarde van de spelersportefeuille van jou als deelnemer.

Downloaden: Mister Ajax (gratis)

Omdat dit soort artikelen makkelijk op moddergooien tussen supporters kan uitdraaien een vriendelijk verzoek: graag alleen reacties over de applicatie zelf. Reacties over de prestaties van voetbalclubs in het algemeen zullen worden weggehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2010, 13:32
Categorie Sport
Onderwerpen ajax, sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.