PoliceSpotter voor België: politiecontroles en flitspalen

PoliceSpotter is 24 uur gratis. Met deze applicatie kun je mobiele flitsers, politiecontroles, alcoholcontroles en dergelijke in België opsporen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

policespotterPolicespotter is een Belgische applicatie waarmee je alcoholcontroles, mobiele flitsers en andere politiecontroles kunt bekijken. De applicatie is de eerste 24 uur gratis te gebruiken; daarna moet je een abonnement afsluiten van €9,99 per maand. PoliceSpotter geeft een signaal wanneer je een controle nadert. Je kunt zelf aangeven of je de kaart- of lijstweergave wilt bekijken. Ook heb je de keuze om flitscontroles, alcoholcontroles, files en dergelijke per stuk uit te schakelen. Naar eigen zeggen leveren ze meer verkeersinformatie dan andere applicaties (maar dat mag ook wel voor een tientje per maand). Een team verzamelt informatie van publieke informatiediensten, federale politie, online communitysites en meldingen in de media.

Daarnaast bevat de applicatie ook informatie van tienduizenden gebruikers, die er belangeloos aan meewerken. Met een druk op de knop geef je een tip door als je een nog niet opgemerkte politiecontrole hebt gezien. De moeite waard? Dat kunnen onze Belgische gebruikers het best beslissen. Persoonlijk vind ik het wat aan de dure kant, aangezien je met Flitsmeister België (€2,39) veel goedkoper de flitspalen kunt ontwijken en ook nog pushberichten krijgt.

Downloaden: PoliceSpotter (eerste 24 uur gratis, daarna €9,99 per maand)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2010, 9:29
Categorieën Belgische apps, Reizen
Onderwerpen flitspalen, politie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.