MindMeister, mindmappen op je iPhone kan nu gratis

MindMeister is een iPhone-applicatie die sinds een paar dagen gratis in de App Store te vinden is. Je kunt hiermee mindmaps maken.

mindmeister gratisHet nieuwe jaar is voor veel mensen aanleiding om plannen te gaan maken. Met MindMinster doe je dat op je iPhone, waarbij je de gemaakte mindmaps ook met de desktop kunt uitwisselen. Het mooie is dat de MindMeister-applicatie voor de iPhone sinds 22 december gratis is geworden, zodat niets je tegenhoudt om je plannen nu eens echt op papier te zetten. Voorheen kostte de iPhone-applicatie €5,49. Er is ook een iPad-applicatie, die €7,99 kost.

Met de MindMeister iPhone-applicatie kun je gemaakte mindmaps direct vanaf je toestel delen. Je kunt importeren van MindManager, Freemind en vanuit tekstbestanden of de mindmaps synchroniseren met een online MindMeister-account.

Bij een gratis MindMeister-account kun je drie mindmaps aanmaken, maar er zijn ook uitgebreidere pakketten van €39 per jaar of €6 per maand per gebruiker. Via een webinterface kun je met vrienden werken aan je mindmaps en ze daarna exporteren als MindManager-, Freemind-, MS Word-, PDF- of afbeeldingsbestand. Op het kleine scherm van de iPhone kun je in- en uitzoomen, snelle ideeën toevoegen met Geistesblitz en kleuren of icoontjes wijzigen. De hele structuur van de mindmap is vanuit de iPhone-app ook aan te passen. De tekst op de website van MindMeister wekt de indruk dat de iPhone-applicatie voor langere tijd gratis is.

Downloaden: MindMeister (gratis)
Ook verkrijgbaar: Geistesblitz voor iPhone (gratis) en MindMeister voor iPad (€7,99)
Tipgever: Djon

mindmeister ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2011, 14:55
Categorie Productiviteit
Onderwerp mindmapping

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.