Milk Crater voor iPhone toont muziekcollectie met albumhoezen

Milk Crater is een nieuwe muziekapplicatie waarmee je je muziek als collage van albumhoezen kunt doorbladeren. Je kunt ook afspeellijsten maken en

milk craterMilk Crater is een pas gelanceerde applicatie waarmee je op een nieuwe manier door je muziekcollectie kunt bladeren. In plaats van de saaie lijstjes met namen van albums of artiesten, zie je bij Milk Crater een collage van albumhoezen. Door te bladeren zie je steeds andere hoezen, waarbij de audio ook steeds verandert. Met de applicatie kun je ook afspeellijsten maken en beluisteren. Je kunt kiezen of je op albums, artiesten of genre wilt rondbladeren.

Er is ook gedacht aan integratie met de standaard iPod-functie van de iPhone: de muzieknummers die afgespeeld worden verschijnen in de iPod-applicatie als ‘Huidige’ (‘Now playing’). Dat betekent ook dat je op de achtergrond de muziek kunt laten doorspelen tijdens het gebruik van andere applicaties.

Bij de eerste keer opstarten moet de muziekcollectie gescand worden om de verzameling albumhoezen op te bouwen. Dit kan tussen de 30 seconden en 5 minuten duren. Eenmaal gemaakte afspeellijsten kun je in bestaande afspeelijsten van iTunes importeren. De applicatie heeft nog meer handige extra’s, zoals statistieken bij tracks (bijv. hoe vaak afgespeeld) en de mogelijkheid om 15 seconden of 60 seconden snel vooruit te springen. Er zit een zoekfunctie in om snel naar de gewenste artiest of plaat te springen. De naam en het icoon van de applicatie zijn wat vergezocht, maar de app zelf ziet er prima uit.

Downloaden: Milk Crater (€1,59)

milk crater iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2010, 18:35
Categorie Muziek
Onderwerpen ipod, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.