ABN AMRO Beurstrends voor iPhone toont beurskoersen en beleggingsportefeuille

ABN AMRO heeft de iPhone-applicatie Beurstrends ABN AMRO uitgebracht. Met deze applicatie kun je beleggingsnieuws en je beleggingsportefeuille volgen.

abn ticker tapeAfgelopen november kon je op iPhoneclub al lezen, dat ABN Amro bezig was met een beleggingsapplicatie. Inmiddels is de applicatie klaar en in de App Store te vinden. Beurstrends ABN AMRO is volgens de gegevens in de App Store uitgebracht door Jeroen Prins – niet zomaar een ontwikkelaar, maar hoofd internet business development bij ABN AMRO. Via Beurstrends ABN AMRO heb je toegang tot de meest recente beursberichten, met alle belangrijke koersen en indices, wereldwijd.

In de applicatie heb je de mogelijkheid om de koersontwikkeling van je eigen schaduwportefeuille met beleggingsfondsen uit de AEX en AMX te volgen. Je kunt de schaduwportefeuille synchroniseren met de Beurstrends-widget op je desktop, Hyves en iGoogle.
beurstrends abn amro

De applicatie is gratis verkrijgbaar en heeft een kleine ABN AMRO-reclame onderin het scherm. Ook als je geen klant bent van deze bank kun je toch de applicatie gebruiken om de koersen op te zoeken, beleggingsnieuws te lezen en een schaduwportefeuille aan te maken. Helaas kun je niet rechtstreeks je beleggingsgegevens inlezen. Als je dus al klant bent bij ABN AMRO’s beleggingsdiensten zul je de fondsen weer opnieuw moeten invullen.

Eerder bracht ABN al een studentengids uit voor de iPhone: de ABN AMRO Student City Guide toont uitgaanslocaties, pinapparaten en hotspots.

Downloaden: Beurstrends ABN AMRO (gratis)

Tipgevers: Michiel en Pascal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2010, 14:27
Categorie Financiën

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.