Mike Tyson Main Event: gratis boksgame voor de iPhone

Mike Tyson Main Event is een gratis boksgame, geïnspireerd door een eerdere Nintendo-game, Mike Tyson's Punch-Out. Je kunt gratis spelen en RockCash verdienen.

mike tysonKen je de game Mike Tyson’s Punch-Out nog van de Nintendo, dan is het tijd voor een hernieuwde kennismaking. In de App Store is de nieuwe game Mike Tyson Main Event verschenen, ontwikkeld door RockLive en nog gratis ook. Mike Tyson Main Event is een nieuwe variant op het bekende spel. Je vecht je een weg langs een reeks steeds sterker wordende tegenstanders in de boksring.

De game doet op veel punten terugdenken aan de Nintendo-game, zowel wat karakters, animatie en gameplay betreft. Je kunt op de L- en R-iconen tappen om te slaan en om rond te lopen moet je op de multidirectionele touchpad drukken. Je kunt een speciale power punch activeren en je kunt bukken om een klap van je tegenstander te ontwijken. Binnen de game heb je te maken met RockCash, speciaal geld waarmee je virtuele goederen zoals power punches kunt kopen. De game is gratis te spelen, maar wil je sneller vooruit komen in de game, dan kun je ook in app-aankopen doen. De behaalde score deel je met anderen via Facebook en Twitter. Je scores zijn ook in Game Center te zien.

Mike Tyson Main Event (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2011, 15:30
Categorie Games
Onderwerpen boksen, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.