Mijn Cijfers vernieuwd en tijdelijk gratis voor begin schooljaar

Mijn Cijfers voor iPhone is vandaag gratis in samenwerking met AppEvent. In de Nederlandse school-app voer je makkelijker je cijfer in.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Mijn Cijfers iPhone school appsDe timing kon niet beter: op de eerste werkdag van september zijn de introductieweken achter de rug en is iedereen in Nederland en België weer op school. Of college. Een uitstekende dag dus voor Sebastiaan de Weert om zijn iPhone-app Mijn Cijfers een dag gratis aan te bieden. Dat gebeurt in samenspraak met de vernieuwde AppEvent-applicatie. Mijn Cijfers is een supereenvoudige app om de behaalde cijfers op verschillende vakken mee in te voeren. Dankzij de vernieuwde versie vorige week kan je overhoringen en proefwerken makkelijker ‘wegen’ om je gemiddelde cijfer uit te rekenen.

Het is een van de kleine bijgeschaafde dingetjes aan Mijn Cijfers 2.0: je kan een nieuw cijfer nu de weging 0,1 meegeven als een cijfer echt amper meetelt. Bij elk nieuw cijfer dat je invoert kan je die weging bijschaven om tot een goed gemiddeld cijfer te komen, zodat je weet hoe je ervoor staat. Vanaf die versie wordt je ook binnengehaald in de applicatie met instructies en is er een schuifmenu aan de linkerkant. Er is bovendien een instellingenscherm toegevoegd waarop je onder andere alle cijfers kan verwijderen en de app opschoont. Nieuw is ook de instelbare pushnotificatie zodat je niet vergeet de laatste cijfers in de app te verwerken.

Mijn Cijfers vak toevoegen Mijn Cijfers weging proefwerk

De 2.0-update dateert van het midden van vorige week en is inmiddels alweer opgevolgd door versie 2.1 die enkele fouten uit de app verwijdert. Ontwikkelaar De Weert heeft bekend gemaakt dat een iPad-versie in de maak is.

Downloaden: Mijn Cijfers (vandaag gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2013, 12:23
Categorieën Nederlandse apps, Onderwijs
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.